Tolgay'ın yeni sözleşmesinde sır gibi saklanan madde

​Beşiktaş'ın Tolgay'ın sözleşmesindeki sır gibi sakladığı madde
​Beşiktaş'ın Tolgay'ın sözleşmesindeki sır gibi sakladığı madde

Beşiktaş’ın Salı akşamı gruptan ilk sırada çıkarak tarihi bir başarıya imza atmasının ardından Tolgay, Beşiktaş ile sözleşmesini 5 yıl uzattığını açıklamıştı. Yıllık ücretinde iyileştirmeye gidilen yıldızın sözleşmesinde ise dikkat çeken bir madde bulunuyor.

Tolgay, Beşiktaş’ın gruptan birinci çıkarak tarihi bir başarıya imza atmasının ardından, Beşiktaş ile nikah tazelediğini açıklamıştı. Yıllık ücretinde iyileştirmeye gidilen yıldızın maaşı, neredeyse yüzde yüz arttı. Öncesinde 1.5 milyon avro olan yıllık ücret, yapılan iyileştirmeyle 2.5 milyon avroya ulaştı.

Fakat yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunduğu iddia edilen bir madde oldukça şaşırtıcı. 27 yaşındaki oyuncunun yeni sözleşmesinde, ‘10 milyon avroya serbest kalır’ maddesinin bulunduğu öne sürüldü.

AVRUPA'NIN DEVLERİ YAKIN TAKİPTE

Beşiktaş’ın Avrupa’da bir başka oynayan yıldız futbolcusu Tolgay Arslan, Porto maçının ardından yaptığı açıklamada, “Beşiktaş ile sözleşmemi 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor” demişti. Avrupa kupalarında ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin radarına giren 27 yaşındaki futbolcunun verdiği müjdeyle beraber, yeni kontratın detayları ortaya çıkmaya başladı.

Tolgay’ın 1 milyon 550 bin avro olan yıllık ücretinin, son zamla birlikte 2.5 milyon avro bandına çekildiği öğrenildi. Bununla birlikte sözleşmede dikkat çeken bir diğer unsur da, ‘10 milyon avro’ya serbest kalır’ maddesinin bulunması.

REAL MADRİD'İ GÖZÜNE KESTİRDİ!

Bu arada Tolgay Arslan’ın Porto maçından sonra yaptığı açıklamada öne çıkan detaylardan biri de, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda istediği rakipti. Siyah-Beyazlı futbolcu, Real Madrid’in İstanbul’a gelmesini beklediğini belirterek, “Onlar da bu atmosferi görsün” dedi.

Taraftar desteğine çok güvendiğini vurgulayan Tolgay, “Bizi her zaman desteklediler. Porto karşısında iyi oynamadık ama desteği hiç bırakmadılar. Biz de mücadeleyi hiç bırakmadık” sözleriyle Vodafone Park'ta kendilerine ne kadar güvendiklerini ortaya koydu.