Torrent, Beşiktaş maçında rotasyona gidecek

Erick Pulgar
Erick Pulgar

Galatasaray'ın tartışılan transferi Erick Pulgar, Beşiktaş derbisinde ilk 11'e dönüyor. Domenec Torrent derbide Taylan Antalyalı'yı yedek soyundurma kararı alırken, orta sahada maça Erick Pulgar ile başlayacak. Sol bekte ise Patrick van Aanholt'un yerin Ömer Bayram görevlendirilecek.

Beşiktaş derbisinin kadrosunu hazırlayan Domenec Torrent'den Erick Pulgar kararı. Barcelona maçı sonrası Beşiktaş'a karşı bazı bölgelerde rotasyona gitmeye hazırlanan Galatasaray 'ın teknik patronu, Erick Pulgar'ı yeniden ilk 11'e monte edecek.

Erick Pulgar ilk 11'de başlayacak

Hafta arasında oynanan Barcelona maçında Taylan Antalyalı'ya şans veren Torrent'in derbiye orta sahada Erick Pulgar, Berkan Kutlu ve Cicaldau üçlüsüyle çıkma kararı aldığı öğrenildi. Ara transfer döneminde Fiorentina'dan kiralanan Erick Pulgar, fizik durumuyla eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Van Aanholt yerine Ömer Bayram

Dev maçta stoper tandemini bozmayacak olan Torrent, sağ bekte Sacha Boey'un yerine Omar, sol bekte ise Patrick van Aanholt'un yerine Ömer Bayram'a görev verecek. Hücum bölgesinde de bazı değişikliklere gidecek olan teknik adam, Emre Kılınç ve Bafetimbi Gomis'e yeniden ilk 11'de şans verecek.