Tottenham'da Harry Kane depremi

Harry Kane'in tedavisi saha kenarında yapılıyor.
Harry Kane'in tedavisi saha kenarında yapılıyor.

Tottenham forması giyen İngiliz yıldız Harry Kane, sezonu kapatma tehlikesiyle karşı karşıya. Manchester City maçında Fabian Delph ile girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlanan tecrübeli oyuncunun durumunun iyi olmadığı belirtildi. Tottenham teknik direktörü Mauricio Pochettino, Kane'in sezonu kapatabileceğini ifade etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Manchester City’i 1-0 mağlup ederek yarı final için umutlanan Tottenham, Harry Kane’den gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

Mücadelenin 58. dakikasında Fabian Delph ile girdiği ikili mücadele neticesinde sakatlanan İngiliz futbolcu, oyuna devam edemedi ve yerini Lucas Moura’ya bıraktı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mauricio Pochettino, öğrencisinin durumunun iyi görünmediğini itiraf etti.

SEZONU KAPATABİLİR

Maç sonu röportajında Harry Kane’in sakatlığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mauricio Pochettino, tecrübeli futbolcunun yine aynı ayağından sakatlandığını duyurdu. Arjantinli teknik adam, Harry Kane’in sezonu kapatmış olabileceğinin altını çizdi.

  • Harry Kane’in sakatlığı acı verici. Umuyoruz çok büyük bir sorun değildir ve mümkün olan kısa sürede iyileşir. Fakat durumu iyi görünmüyor. Sezonu kapatmış olabilir.

  • 25 yaşındaki forvet, 13 Ocak'ta oynanan Manchester United maçında aynı ayak bileğinden sakatlanmış ve 6 hafta boyunca sahalardan uzak kalmıştı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Last night. Home. #COYS

Harry Kane (@harrykane)'in paylaştığı bir gönderi ()