Tottenham'ın dünya yıldızı Okan Bayülgen'in programına çıkmış

​Tottenham'ın dünya yıldızı Okan Bayülgen'in programına çıkmış
​Tottenham'ın dünya yıldızı Okan Bayülgen'in programına çıkmış

Tottenham'ın Arjantinli yıldızı Erik Lamela'nın geçmişinde Türkiye alakalı ilginç bir detay ortaya çıktı. 25 yaşındaki Lamela'nın bir zamanlar, televizyon ekranlarının haylaz ismi Okan Bayülgen'in programına konuk olarak katılmış...

İngiltere Premier Lig'in son yıllarda yükselen değeri Tottenham'da forma giyen Erik Lamela'nın geçmişinde, oldukça ilginç bir detay gün yüzüne çıktı. Arjantin'in en büyük kulüplerinden River Plate altyapısında yetişen Lamela, ilk önce A takıma oradan da Avrupa'ya transfer olmayı başardı.

Ancak genç yıldızın, Roma sonra da Tottenham'a uzanan kariyerinden önce, Türkiye'de başından geçen garip bir olay ortaya çıktı. Şimdiler de Premier Lig'in formda ekibi Tottenham'da takımın önemli parçalarından biri olmaya başarmış Lamela, televizyon ekranlarının haylaz ismi Okan Bayülgen'in programına konuk oldu. 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle 2005'te Türkiye'ye gelen Arjantinli oyuncu, Bayülgen'in sunduğu 'Zaga'ya katıldı ve o dönem formasını giydiği River Plate'in altyapı formasıyla şov yaptı.

Okan Bayülgen'e konuk olan Lamela, topla olan hünerlerini gösteriyor.
Okan Bayülgen'e konuk olan Lamela, topla olan hünerlerini gösteriyor.

Ayrıca Arjantinli yıldızın Okan Bayülgen'in programının ardından, 24 Nisan'da Ali Sami Yen’de oynanan Galatasaray-Diyarbakırspor maçının devre arasında da ufak bir gösteri yapmıştı.

  • Premier Lig'de forma giymeye devam eden yıldız bu sezona talihsiz bir sakatlıkla başlasa da 14 maçta forma giydi ve takımına 3 asistlik katkı sağladı.