Trabzon'da taşlar yerinden oynadı: 2 kadro dışı

Burak Yılmaz, geçen hafta yapılan antrenmanda basın mensuplarına tepki göstermişti.
Burak Yılmaz, geçen hafta yapılan antrenmanda basın mensuplarına tepki göstermişti.

Trabzonspor Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Bordo mavili takımda geçtiğimiz hafta yaşanan krizin ardından Onur Kıvrak'ın takım kaptanlığı da alındı.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Kafkas, akşam saatlerinde gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısında, oy birliği ile Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın süresiz kadro dışı bırakılması yönünde karar alındığını bildirdi.

Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak birlikte düz koşu yapıyorlar...
Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak birlikte düz koşu yapıyorlar...

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtilirken, takımın Malatya deplasmanında aldığı mağlubiyet nedeniyle para cezası verildiği şu şekilde açıklandı:

  • "Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın süresiz olarak kadro dışı bırakılması kararlaştırılmıştır. Onur Recep Kıvrak’tan takım kaptanlığının alınması ve Yeni Malatyaspor maçındaki ağır yenilgi nedeniyle profesyonel A takım kadrosuna 100'er bin lira para cezası verilmesi kararı alınmıştır."
NELER OLMUŞTU?

                                    Trabzonspor’un ligin 11.haftasında Medical Park Stadı’nda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan alınırken ıslıklanan Burak Yılmaz sinirlenerek tribünlere tepki göstermişti. Yedek Kulübesine ve Teknik Direktör Ünal Karaman’a da tavır gösteren yıldız isim direkt olarak soyunma odasına gitmişti. Bordo mavili kulüp Burak’a öncelikli olarak 500 bin Lira para cezası verildiğini açıklamıştı.

  
Bir hafta sonra Yeni Malatyaspor’a 5-0 mağlup olan Trabzonspor’da bu kez de fatura takım kaptanı Onur Kıvrak’a kesilmişti. Yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen ve maç sonrası taraftarlarla tartışan Onur Kıvrak yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılarak kaptanlığı alındı.
NELER OLMUŞTU? Trabzonspor’un ligin 11.haftasında Medical Park Stadı’nda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan alınırken ıslıklanan Burak Yılmaz sinirlenerek tribünlere tepki göstermişti. Yedek Kulübesine ve Teknik Direktör Ünal Karaman’a da tavır gösteren yıldız isim direkt olarak soyunma odasına gitmişti. Bordo mavili kulüp Burak’a öncelikli olarak 500 bin Lira para cezası verildiğini açıklamıştı. Bir hafta sonra Yeni Malatyaspor’a 5-0 mağlup olan Trabzonspor’da bu kez de fatura takım kaptanı Onur Kıvrak’a kesilmişti. Yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen ve maç sonrası taraftarlarla tartışan Onur Kıvrak yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılarak kaptanlığı alındı.
KAPTAN SOSA, 1 NUMARA ESTEBAN

                                    İki kaptan ile ilgili alınan karar sonrası gözler bordo mavililerin yeni kaptanının kim olacağına çevrildi. Karadeniz ekibinde kaptanlık görevine Sosa’nın getirileceği öğrenildi.

  
33 yaşındaki oyuncunun milli aradan sonra Fenerbahçe karşısına çıkarken pazubandı takacağı gelen bilgiler arasında. Onur’un yerine ise kaleye Esteban geçecek. 2015’te Hollanda ekibi Alkmaar’dan gelen Kolombiyalı file bekçisi bu sezon hiç görev almadı. Geride kalan 12 haftanın 5’inde sakatlığı ve teknik ekip tercihi yüzünden kadroda yer bulamayan 29 yaşındaki file bekçisi Trabzon’da 3 yılda 35 maça çıktı.

  
Bordo mavililerde 3. kaleci durumunda bulunan 22 yaşındaki Uğurcan Çakır, Esteban’ın yedeği olacak.
KAPTAN SOSA, 1 NUMARA ESTEBAN İki kaptan ile ilgili alınan karar sonrası gözler bordo mavililerin yeni kaptanının kim olacağına çevrildi. Karadeniz ekibinde kaptanlık görevine Sosa’nın getirileceği öğrenildi. 33 yaşındaki oyuncunun milli aradan sonra Fenerbahçe karşısına çıkarken pazubandı takacağı gelen bilgiler arasında. Onur’un yerine ise kaleye Esteban geçecek. 2015’te Hollanda ekibi Alkmaar’dan gelen Kolombiyalı file bekçisi bu sezon hiç görev almadı. Geride kalan 12 haftanın 5’inde sakatlığı ve teknik ekip tercihi yüzünden kadroda yer bulamayan 29 yaşındaki file bekçisi Trabzon’da 3 yılda 35 maça çıktı. Bordo mavililerde 3. kaleci durumunda bulunan 22 yaşındaki Uğurcan Çakır, Esteban’ın yedeği olacak.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📷 Takımımız ısınıyor. 💪 #TSLive

Trabzonspor (@trabzonspor)'in paylaştığı bir gönderi ()