Trabzonspor - Fenerbahçe maçına damga vuran tweet

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 17 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 17 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Süper Lig'de 13. haftanın en kritik karşılaşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 2-1'lik skorla bordo mavililer oldu. Alınan bu sonucun ardından üst sıralara doğru tırmanan Karadeniz temsilcisi, 17 maçın ardından sarı lacivertlilere karşı galip gelirken maç sırasında sosyal medyada yapılan bir paylaşım yoğun ilgi gördü.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 13. haftasının en kritik karşılaşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada bordo mavililer, 8 yıl aradan sonra Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı galip gelmeyi başardı. Karşılaşma boyunca özellikle ikinci yarıda oldukça çoşkulu ve baskılı bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip, Fenerbahçe'yi ciddi anlamda bunaltırken bu konudan en muzdarip olan isim Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin'di.

Trabzonsporlu futbolcular gole sevinirken Harun Tekin büyük üzüntü yaşıyor...
Trabzonsporlu futbolcular gole sevinirken Harun Tekin büyük üzüntü yaşıyor...

Trabzonspor, 2014-2015 sezonundan bu yana Fenerbahçe kalesine en çok şut çeken takım olmayı başardı. Harun, her ne kadar bordo mavililere karşı direnmeye çalışsa da kalesine gelen iki topu çıkaramadı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🌪️ Fırtına, Fenerbahçe'yi eli boş gönderiyor...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()