Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı'nın uçağında kavga!

Gaziantep FK uçağında kavga çıktı
Gaziantep FK uçağında kavga çıktı

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Gaziantep FK, Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu uçakla İstanbul'a döndü. İçinde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve futbolcu Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı uçakta bazı taraftarlar Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'a sözlü olarak sataşınca tartışma yaşandı.

2-0 öne geçtiği karşılaşmada deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Gaziantep FK, dönüş yolunda gerginlik yaşadı.

Milli ara nedeniyle İstanbul'a dönen Gaziantep kafilesinin bindiği uçakta Trabzonsporlu taraftarlar ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve futbolcu Yusuf Yazıcı da bulunuyordu. Bir taraftarın Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'a sataşması sonrası ortam gerildi.

Taraftar, Erol Bulut'a ne dedi?

Dün akşam 20.35'te hareket etmek için hazırlanan uçakta bir taraftar, Gaizantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'a "Yatsana Erol Bulut, yere yatsana" diyerek sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı müdahale etti

Kavga nedeniyle endişelenen bir kadın, küçük çocuğunun korkmasının da etkisiyle tartışmayı çıkaranlar yüksek sesle bağırmaya başladı. Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı da yolcuları sakinleştirmek için büyük çaba harcadı. Uçak, kavga nedeniyle 1 saat rötar yaptı.