Trabzonspor - Molde maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Trabzonspor, Konferans Ligi'nde Molde ile karşılaşacak.
Trabzonspor, Konferans Ligi'nde Molde ile karşılaşacak.

Ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek Trabzonspor, turnuvadaki ilk maçında Norveç ekibi Molde karşısına çıkıyor. Bordo mavililer, evindeki ilk maçta avantajlı bir skor almak istiyor.

Trabzonspor, yeni sezondaki ilk resmi maçına UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çıkıyor. Bordo mavili takım, 3. ön eleme maçında Norveç ekibi Molde ile karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki mücadele, 5 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Maçı, Alman hakem Harm Osmers yönetecek.

Deplasman golü kuralı yok

Trabzonspor, bu maçın rövanşına 12 Ağustos'ta Norveç'te çıkacak. UEFA'nın açıkladığı yeni kararlar gereği, deplasman golü kuralı tüm Avrupa kupaları için kaldırıldı. Böylelikle tur belirleyen takımı 2 maçta atılan toplam gol sayısı belirleyecek. Gol sayısı eşitse maç uzatmalara gidecek.

Play-off turunda rakip İtalyan devi

Trabzonspor, Molde'yi elediği takdirde play-off turuna yükselecek. Trabzonspor - Molde eşleşmesinin galibi, İtalyan devi ve bu turnuvanın favorilerinden Roma ile karşılaşacak. Play-off maçları 19-26 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Tur atlayan takım Konferans Ligi gruplarında mücadele edecek.