Trabzonspor, Abdülkadir ve Uğurcan için düğmeye bastı

Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır
Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren son şampiyon Trabzonspor'da hedef iç transferde yıldız isimleri takımda tutmak. Trabzonspor yönetimi önceliğini yabancı transferine verdi. Bordo mavili idareciler Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür ile kısa zamanda görüme yapacak.

Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündem iç transfere döndü. İstanbulspor karşısında aldığı 3 puanla lige başlayan bordo mavililerde iç transferde de yoğun mesai harcanıyor. Trabzonspor yönetimi takım kaptanlarıyla görüşme gerçekleştirecek.

Sözleşmeler yenilecek

Trabzonspor'da dış transfer harekatı devam ederken, takım kaptanları Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür ise sıralarını bekliyorlar. Bordo-mavili idarecilerin iki oyuncuya bu konuda bilgilendirme yaptıkları öğrenildi.

Bordo-mavililerde, Avrupa'dan transfer teklifleri alan ikilinin kontratları yenilenirken, ücretleri de artacak. Yeni oyunculara yapılacak olan 'tavan rakam' uygulaması takımda sadece iki genç kaptana verilecek.

Teklifler değerlendirmeye alınacak

Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda Uğurcan da Abdülkadir de gelecek olan teklifi değerlendirmeye almayı düşünüyor.

Ancak yapılan tekliflerden bekledikleri en önemli beklentileri ise yetiştikleri kulübe iyi bir transfer ücreti kazandırmak.

Trabzonspor'da transfer konusunda son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek.