Trabzonspor Divan Genel Kurulu'ndan Mehmetçik'e tam destek

Trabzonspor’un borcu şuan itibariyle 840 milyon TL.
Trabzonspor’un borcu şuan itibariyle 840 milyon TL.

Trabzonspor'da Divan Genel Kurulu Toplantısı bugün Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleşti.

Toplantı öncesinde ise Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili kulübün divan kurulu üyelerinden anlamlı bir hareket geldi. Başkan Ağaoğlu ve üyeler asker selamı vererek Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlerimize saygılarını sundular.

Trabzonspor Divan Genel Kurulu toplantısında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne tam destek geldi. Salonda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Divan Kurulu üyeleri asker selamı yaparak Mehmetçik'e destek verdi.

Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya katılım oldukça fazlaydı
Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya katılım oldukça fazlaydı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün divan kurulu toplantısında konuştu. Ağaoğlu, "UEFA'nın Türk futboluna nasıl bir bakış içerisinde olduğunu asker selamına açtığı soruşturmadan anlayabilirsiniz ama oradan da bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Divan Kurulu'nda konuşma yapan Ahmet Ağaoğlu,"5-6 yıl aradan sonra ilk kez Avrupa'da mücadele ediyoruz. UEFA ile masada çok büyük bir mücadele verdik, oturduk ve yaptığımız ekonomik hamlelerin hepsini anlattık. UEFA'nın gelirlerimize el koymasının ardından CAS'a şikayet dilekçesinde bulunduk. 18 Aralık'ta tahmin ediyorum ki CAS'a açtığımız UEFA'yla ilgili davanın sonucu açıklanır. UEFA da bize net olarak bundan memnun olmadıklarını iletti. 6 saat yolculuk yapıyoruz, Madrid'e gidiyoruz."

Trabzonspor UEFA kararı için 18 Aralık'ı bekliyor
Trabzonspor UEFA kararı için 18 Aralık'ı bekliyor

"Biz Avrupa Ligi'nden para kazanacağımıza üstüne cebimizden para veriyoruz. Galibiyet ve beraberlikte verilen miktarlar TFF'nin Süper Lig'de verdikleriyle hemen hemen aynı."

"UEFA'nın Türk futboluna nasıl bir bakış içerisinde olduğunu asker selamına açtığı soruşturmadan anlayabilirsiniz ama oradan da bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum."

"UEFA'nın verdiği cezalar yüzünden en önemli oyuncularımızdan Kucka'yı Parma kulübüne satmak zorunda kaldık ama diğer kulüplerimiz borçlarına bakmadan daha da borçlanmaya devam ettiler."

"Taahütnameyi imzaladıktan sonra gelirlerimizin çoğunu bankaya göndermek zorunda kalıyoruz."

"Bankalar kurulu ile yaptığımız anlaşma sayesinde UEFA ile de artık uğraşmak zorunda kalmayacağız."