Trabzonspor-Fenerbahçe maçında saha karıştı!

​Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olay pankart: Şikecisiniz!
​Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olay pankart: Şikecisiniz!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 9. haftasında Trabzonspor'un, Fenerbahçe Doğuş'u konuk ettiği karşılaşmada olaylar çıktı. Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki yüksek tansiyon saha içine yansıdı. Hakemler maça ara vererek soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe Doğuş'un Trabzonspor'a konuk olduğu karşılaşmada saha içinde olaylar çıktı. Fenerbahçe Doğuş'tan Vesely ile Trabzanspor'dan Obekpa arasında yaşanan temaslı gerginlik sonrasında maçın hakemi bir süre oyuna ara verdi. İlerleyen dakikalarda da oyuna ara verilmesine sinirlenen taraftarlar sahaya girdi.

İkinci periyotun bitimine saniyeler kala, Trabzonspor 2 sayı ile öndeyken, Fenerbahçe Doğuş'un oyuncusu Vesely ile Trabzonspor'un oyuncusu Obekpa arasında yaşanan bir pozisyon sonrasında hakem oyunu durdurdu.

Bir süre sonra hakemler sahayı terk ederek soyunma odasına giderken, bazı seyirciler sahaya inerek hakemi engellemeye çalıştı. Bunun üzerine sahaya giren Jandarma bazı önlemler aldı. Görevliler tarafından sahanın boşaltılmasının ardından mücadele devam edecek.

MAÇ ÖNCESİNDE OLAY PANKART

Karşılaşmada çıkan gerginlikten önce Trabzonspor taraftarının karşılaşma öncesinde açtığı pankart tansiyonu yükseltti. Fenerbahçe taraftarlarından büyük tepki çeken bu pankart, bir süre sonra indirildi.