Trabzonspor, Hugo Rodallega'yı durduramadı

Denizlispor son 4 karşılaşmada 10 puan topladı.
Denizlispor son 4 karşılaşmada 10 puan topladı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Hugo Rodallega'nın 2 golle yıldızlaştığı maçta Yukatel Denizlispor'a 2-1 mağlup oldu. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren bordo mavililer bu sonuçla 26 puanda kalırken Denizlispor'un puanı 21'e yükseldi.

Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Özellikle ev sahibi Trabzonspor'un bulduğu pek çok fırsattan faydalanamadığı maçta Denizlispor Hugo Rodallega'nın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Hugo Rodallega bu sezon 4 gol kaydetti.
Hugo Rodallega bu sezon 4 gol kaydetti.
Ev sahibi ekip 21'de Oğuz Yılmaz'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçse de eski golcüsü Hugo Rodallega'nın 59'da ve 82'de kaydettiği goller ile kazanan Horozlar oldu. Trabzonspor; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yenildiği haftada fırsat tepti ve 26 puanda kaldı, Denizlispor ise 21 puana çıktı.

Yusuf Sarı 67. dakikada yerini Abdülkadir Parmak'a bıraktı.
Yusuf Sarı 67. dakikada yerini Abdülkadir Parmak'a bıraktı.

Taraftar ilgisi

Trabzonsporlu taraftarlar, Yukatel Denizlispor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Medical Park Stadı'nda tribünlerin önemli bölümünü dolduran bordo-mavili taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolculara da alkışlarla moral verdi.

Az sayıdaki konuk ekibin taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yer alarak takımlarına destek oldu.