Trabzonspor için kritik gün çarşamba! Sosa mı Sissoko mu?

​Trabzonspor için kritik gün çarşamba! Sosa mı Sissoko mu?
​Trabzonspor için kritik gün çarşamba! Sosa mı Sissoko mu?

Trabzonspor Sosa ya da Sissoko’dan birine çarşamba gününe kadar sözleşme imzalatacak.

50 kuruluş yılını kutlayan ve bu sene lige şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Trabzonspor son sürat transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kadrosunu Burak Yılmaz, Juraj Kucka, Theo Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi gibi yıldız isimlerle güçlendiren Fırtına, Süper Lig’in başlamasına 1 hafta kala transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği orta saha takviyesi için düğmeye basan Bordo-Mavili yönetim, Jose Sosa ya da Moussa Sissoko ikilisinden birini çarşamba gününe kadar bitirmek istiyor. Sosa’ya 2.5 milyon Euro yıllık ücret teklif eden Trabzonspor, Sissoko ile de pazarlıklarına devam ediyor. Karadeniz temsilcisi, Fransız futbolcuyu ikna etmek için uğraşırken, Tottenham 27 yaşındaki oyuncunun kiralanmasına sıcak bakıyor.

Sosa, Trabzon’u istiyor

Geçen sezonun başında Beşiktaş’tan, İtalyan devi Milan’a transfer olan Jose Sosa’nın, Çizme temsilcisinden ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Kırmızı-Siyahlılar’ın yaptığı flaş transferlerin ardından İtalyan ekibinde forma şansı iyice azalan Arjantinli yıldız, tekrardan Türkiye’ye dönmek istiyor. 32 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor ile görüşmelerine devam ediyor.

Serdar Taşçı tamam

Stoper bölgesi için de Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı ile her konuda el sıkışan Bordo-Mavili yönetim, Rus temsilcisiyle de anlaşmaya vardı. Alman asıllı Türk futbolcunun, çarşamba gününe kadar Trabzon’a gelerek, resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Trabzon’un rakibi var

Tottenham’ın kiralanmasına izin verdiği Sissoko için Trabzonspor’un yanı sıra birkaç İngiliz ekibinin de ilgisi olduğu öğrenildi. Geçen sezon Lacivert- Beyazlı forma ile yeteri kadar şans bulamayan yıldız futbolcu, daha fazla süre alacağı bir takıma kiralanmak istiyor.

(Kaynak: Fanatik)