Trabzonspor'a Onazi şoku!

​Trabzonspor'a Onazi şoku!
​Trabzonspor'a Onazi şoku!

Nijeryalı futbolcu alacaklarının ödenmemesi üzerine FIFA'ya başvurdu.

Beklentilerin aksine transfer döneminde sakin günler geçiren Trabzonspor'da Onazi depremi yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon Lazio'dan transfer edilen Nijeryalı futbolcu Ogeni Onazi'nin, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek FIFA'ya başvurduğu ve sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmek istediği haberleri futbol gündemine bomba gibi düştü.

Nijerya basınında çıkan haberlere göre üç aydır parasını alamayan futbolcu, sözleşmesinden doğan hakkını kullanarak bordo-mavili kulüpten ayrılmak istiyor. Onazi'nin Nijeryalı bir gazetecinin konuyla ilgili tweetlerini beğenmesi de iddiaları doğrular nitelikte.

Öte yandan kulüp kaynakları haberleri yalanladı. Yönetimden gelen ilk açıklamalarda Trabzonspor'un sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmesine karşın Onazi'nin avukatı aracılığıyla kulübe ihtar gönderdiği ve oyuncuyla görüşülerek gereğinin yapılacağı vurgulandı.

Trabzonspor taraftarları da sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Ogenyi Onazi'ye resmi hesapları üzerinden ulaşarak iddiaların gerçek olup olmadığını sordular. Taraftarlara Trabzon'u sevdiğini ve takımda kalacağını söyleyen Nijeryalı futbolcu sözlerine "her şey düzelecek" diyerek son verdi.