Ahmet Ağaoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması

Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu
Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor'da 5-0 kaybedilen Alanyaspor maçının ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılabileceği konuşuluyordu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı, bugün İstanbul'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile bugün İstanbul'da görüştüklerini belirten Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Hocamıza güveniyoruz" dedi.

Saha sonuçları ve ileriye yönelik geniş kapsamlı bir değerlendirmede bulunduklarını aktaran Ağaoğlu, "Alınacak tedbirleri, yapılacak olan çalışmaları, çözüm önerilerini birlikte değerlendirdik. Kamuoyunun da bundan herhangi bir endişesi, şüphesi olmasın. Her zamanki gibi takımımıza, hocamıza güveniyoruz. Taraftarımıza göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyoruz. Saha sonuçlarının onları hepimizden fazla üzdüğünü biliyoruz. Göstermiş oldukları destekten dolayı taraftarlarımıza camiaya minnettarız. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak." şeklinde konuştu.

  • Süper Lig'in 18. haftasında Alanyaspor'a 5-0 mağlup olan Trabzonspor, 29 puanla 6. sırada bulunuyor. Lider Galatasaray'ın 10 puan gerisindeki bordo mavililer, cumartesi günü 19.00'da Başakşehir'i konuk edecek.