Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku: Antrenmanda sakatlandı

Burak Yılmaz
Burak Yılmaz

2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da tecrübeli golcü Burak Yılmaz sakatlandı.

2. yarıya Antalya'daki kampta hazırlanan Trabzonspor Burak Yılmaz'ın sakatlığıyla sarsıldı. Antrenmanda Abdülkadir Ömür ile girdiği ikili mücadele sonrası acılar içinde yerde kalan Burak Yılmaz, antrenmana devam edemedi.

Saat 11:00'de gerçekleşen sabah antrenmanına Sosa ve Esteban izinsiz olarak katılmadı. Ayrıca kamp kadrosuna dahil edilmeyen Volkan ile Bongonda da antrenmana katılmadı. Kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Oldukça sert geçen bu çalışma sırasında Abdülkadir Ömür ile ikili mücadeleye giren Burak Yılmaz acılar içinde yerde kaldı. Uzun süre saha kenarında tedavisi yapılan Burak Yılmaz, daha sonra ayağa kalkıp çalışmaya devam etmek istedi ancak ağrıları nedeniyle sahayı erkenden terk etti.

Trabzonspor, resmi sitesinden Burak Yılmaz'ın sakatlığıyla ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada;

  • "Takımımızın Antalya kampında bu sabah yaptığı çalışmada sağ dizinden sakatlanan oyuncumuz Burak Yılmaz'a çekilen MR sonucunda sağ diz arka dış köşede (posterolateral) 1. derece yaralanma tespit edilmiş olup, sağlık ekibimiz tarafından tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.