Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan tazminat istemedi

Abdullah Avcı
Abdullah Avcı

Olağanüstü kongreye giden Trabzonspor’da, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı da istifa etti. Ekiple vedalaşmak için şehre gelen Avcı, tazminat talep etmedi ve sözleşmesinde yer alan 2 yıllık alacağını kulüpte bıraktı.

Trabzonspor'da şampiyon kadronun dağılıp; yeni sezonda transfer edilen oyunculardan verim alınamaması, mevcut borçlardaki artış, yönetim kurulundaki fikir ayrılıkları gibi nedenler sonunda yollar istifaya çıktı.

  • Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifa etmesinden 5 gün sonra teknik direktör Abdullah Avcı da görevini bırakma kararı aldı.

Tecrübeli teknik adam; Ümraniyespor karşısında, sahasındaki 36 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Avcı, maç esnasında ilk kez tepki sesleriyle karşılaştı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında tepkilerin maç bittikten sonra yapılmasının daha doğru olduğunu açıklayan Avcı’nın sözleri de yankı buldu.

Tazminat almayacak

Sezon başında masaya oturarak kulüpteki sözleşmesini uzatan Abdullah Avcı, istifa ederken tazminat talep etmedi. Sezon sonuna kadar alacakları konusunda anlaştığı öğrenilen Avcı, sözleşmesinde bulunan 2 yıllık alacağını ise kulüpte bıraktı.

Vedasında Ağaoğlu'na yer vermedi

Sosyal medya hesabından camiaya veda eden Avcı, mesajında gelecekte yeniden geri dönebilmenin işaretlerini verdi.

Camiaya seslenen ve başkan adayı Doğan’a teşekkür eden Avcı, paylaşımında birlikte çalıştığı Ağaoğlu’nun ismini geçirmemesi dikkati çekti.