Trabzonspor'da şok! Sörloth için noter tespiti yapıldı!

Trabzonspor'da Sörloth için noter tespiti yapıldı.
Trabzonspor'da Sörloth için noter tespiti yapıldı.

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor'da Sörloth şoku yaşanıyor. Milli takımdan henüz dönmeyen oyuncu için noter tespiti yapıldığı ve Leipzig'den gelen teklifin değerlendirildiği açıklandı

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Alexander Sörloth ile ilgili dün ortaya atılan iddia doğru çıktı. Norveçli futbolcunun milli takımdan dönmediği ve hakkında noter tespiti yapıldığı duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Sörloth için Bundesliga ekibi Leipzig'den gelen teklifin de değerlendirildiği belirtildi.

  • Trabzonspor'un açıklaması:
  • Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.
  • Kiralama sözleşmesinin erken feshini gerektiren ve tüm tarafların mutabık kalacağı bir anlaşma için süreç devam ederken, futbolcumuz Alexander Sorloth ülkesinin milli takımının kampına katılmak üzere Norveç’e gitmiştir. Karşılaşmaların ardından 8 Eylül Salı günü Trabzon’da olması gereken oyuncumuz, Oslo’da COVID-19 testi yaptırdığını, PCR testinin 10 Eylül Perşembe günü sonuçlanacağını ve 11 Eylül Cuma günü Trabzon’da olacağını tarafımıza bildirmiştir.
  • Bugün itibariyle henüz Trabzon’a gelmeyen futbolcumuz için noter tespiti yapılmış olup kulübümüzün disiplin talimatındaki ilgili maddeler yürürlüğe girmiştir.
  • Kamuoyuna saygıyla duyurulur.