Trabzonspor'da sürpriz ayrılık

Andreas Cornelius
Andreas Cornelius

Trabzonspor'da sezona tartışmalı şekilde başlayan Andreas Cornelius, taraftarlar tarafından eleştirilmişti. Marsilya'dan Cedric Bakambu'yu transfer etmeye yakın olan Trabzonspor'da Andreas Cornelius takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok'la anlaşmaya varan ve Marsilya'dan Cedric Bakambu ile görüşen Trabzonspor'da, golcü oyuncu Andreas Cornelius yollar ayrılmak üzere...

  • Bu yaz Club Brugge ve Fiorentina'nın tekliflerini kabul etmeyen Danimarkalı forvet, altyapısında yetiştiği Kopenhag ile temas halinde.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Trabzonspor'da forvet bölgesini güçlendirmek için arayış devam ediyordu. Bu doğrultuda bordo-mavililer, Marsilya forması giyen eski Bursasporlu oyuncu Cedrid Bakambu için kulübüne resmi teklif yaptı.

6 milyon euro

BT.dk sitesinde yer alan habere göre; Kopenhag, Andreas Cornelius'un transferi için Trabzonspor'la anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre, Danimarka temsilcisi golcü oyuncu için bordo-mavili takıma 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.