Trabzonspor, Basel maçının gelirlerini depremzedelere bağışladı

Trabzonspor, Basel maçı gelirini AFAD'a bağışladı
Trabzonspor, Basel maçı gelirini AFAD'a bağışladı

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Basel'i konuk etti. Bordo mavili kulüp, mücadeleden elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL + KDV’lik bilet gelirinin tümünün AFAD’a aktarıldığını açıkladı.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Basel'i konuk etti.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle bilet gelirinin depremzedelere bağışlandığı müsabaka için 32 binden fazla bilet satışı gerçekleşti. Bordo-mavililer, her takımdan taraftara açık olan maçın gişe gelirini açıkladı.

  • Dünya spor camiasının yakından takip ettiği müsabakadan gişe ve hatıra bilet satışıyla 6 milyon 196 bin 547 TL gelir elde edildi.

Bordo-mavililer gelirin tümünü afetzedeler yararına AFAD’a bağışladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında evimizde oynadığı Basel maçı tribün ve hatıra bileti satışlarından elde ettiği tüm geliri deprem bölgesinde kullanılması amacıyla AFAD’a bağışladı. Bu vesileyle renk ayırt etmeksizin #HepBirlikte olduğumuzu bir kez daha gösterip biletlere ilgi gösteren tüm takımlarımızın taraftarlarına hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.