Trabzonspor'dan dev hamle: B. Dortmund'un stoperiyle anlaşma yakın

​Trabzonspor'dan dev hamle: B. Dortmund'un stoperiyle anlaşma yakın
​Trabzonspor'dan dev hamle: B. Dortmund'un stoperiyle anlaşma yakın

Stoper bölgesinde yaşayan Trabznospor, bu bölgeye Ocak ayında transfer yapmayı planlıyor. Bu kapsamda B. Dortmund'un Sırp stoperi Neven Subotic için girişimler başladı.

Süper Lig'de şu ana kadar oynadığı maçlarda 9 puan toplayan ve savunma bölgesinde sorunlar yaşayan Trabzonspor, bu eksiğini kapatmak için harekete geçti.

Yaz transfer döneminde birçok bölgeye transfer yapılmasına rağmen bu bölgeye gerekli transferleri yapamayan Karadeniz ekibi, şu ana kadar kalesinde 15 gol görerek kötü bir performansa imza attı.

ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda devre arasında bu sorunu çözüme kavuşturmak isteyen Bordo-Mavili yönetimin, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un formasını giyen Neven Subotic’i radarına aldığı öğrenildi.

29 yaşındaki Sırp stoper ile ön görüşme yapıldığı ve söz kesildiği kaydedildi. 1.91 metre boyundaki deneyimli futbolcu, Bundesliga’da geride kalan 7 haftada henüz forma şansı bulamadı.

Geçen sezonu Köln’de geçiren Subotic’in teknik direktör Peter Bosz’un gözüne giremediği ve bu nedenle takımdan ayrılmak istediği dile getirildi. Sırp oyuncunun da Trabzonspor’dan gelen teklife olumlu baktığı öğrenildi.