Trabzonspor'dan Visca açıklaması

Edin Visca sakatlandı
Edin Visca sakatlandı

Trabzonspor Kulübü, dün akşam Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada 50. dakikada sakatlık yaşayan Edin Visca'nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanırken, bordo mavililer 11 maç sonra mağlubiyete uğradı.

Trabzonspor'da 50. dakikada sakatlık yaşayıp oyun dışına alınan Edin Visca, hastaneye kaldırıldı.

Trabzonspor, Visca'nın sağlık durumuna dair açıklama yaptı. Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Bosnalı futbolcunun sol omuz köprücük kemiğinde kırık tespit edildiği ve 32 yaşındaki futbolcunun ameliyat olduğu aktarıldı.

İşte Trabzonspor'un açıklaması:

"Futbol A Takım doktorumuz Halil Polat, futbolcumuz Edin Vişça'nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

  • Halil Polat, "Takımımızın deplasmanda oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Visca'nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol omuz köprücük kemiğinde kırık (klavikula kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır."
  • "Oyuncumuz bugün Acıbadem Maslak Hastanesi'nde Prof. Dr. Mehmet Erdil tarafından gerçekleştirilen ve bizim de eşlik ettiğimiz başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine de en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır." dedi."

12 Ağustos'ta Hatayspor ile oynanan mücadelede kolu kırılan Edin Visca, 26 Ekim'de sahalara dönmüştü.