Trabzonspor'dan İtalya'ya transfer taarruzu: İki isim birden bitecek

​Trabzonspor'dan İtalya'ya transfer taarruzu: İki isim birden bitecek
​Trabzonspor'dan İtalya'ya transfer taarruzu: İki isim birden bitecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve ekibi İtalya'ya çıkarma yaptı. Hedef Sosa ve Gomez transferlerini bitirmek.

Trabzonspor, transferde hareketli bir haftaya girmeye hazırlanıyor. Milano'ya giden Muharrem Usta ve ekibinin Sosa'nın yanı sıra Fenerbahçe'nin de teklif götürdüğü Gustavo Gomez için Milan kulübünün yetkilileriyle transfer görüşmesi gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Sosa ile her konuda anlaşan Usta, bu görüşmenin ardından Milan kulübü ile Gomez konusunu masaya yatırdı. İtalyan basını da bu görüşmeyi doğrular nitelikte bir haber yaptı. Çizme basını, "Fenerbahçe'nin 2 yıllık kiralamak istediği Gomez'e, Trabzonspor da talip oldu. Bordo-mavililer, Milan'dan Sosa ile beraber Gustavo Gomez'i paket olarak istedi" iddiasını gündeme getirdi. Milano'da temaslarını bitirerek Trabzon'a dönen Usta'nın iki oyuncudan cevap beklediği öğrenildi.

UĞUR DEMİROK DA GÖRÜŞME ODASINDA

Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uğur Demirok için düğmeye bastı. Bordo-mavili yönetim, Uğur'un menajeri ile yarın oynanacak Göztepe karşılaşması sonrası masaya oturmayı planlıyor. Kontratında iyileştirme yapılacak olan Uğur'a iki yıllık yeni bir teklifin sunulacağı öğrenildi.

Kaynak: Sabah