Trabzonspor'dan kutlamalara özel şampiyonluk forması

Trabzonspor'dan özel forma
Trabzonspor'dan özel forma

Süper Lig 2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor, bu akşam Medical Park Stadyumu’nda yapılacak kupa töreninde özel tasarlanan şampiyonluk formasını taraftarların beğenisine sunacak.

Merakla beklenen formalar, internet üzerinden satılacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. Bugün Trabzon'da şampiyon ekibin gemiyle denize açılarak başlatacağı kutlamalar, Medical Park Stadyumu’nda yapılacak konserler ve gösterilerle sürecek.

Özel forma geliyor

Şampiyon takımın oyuncuları kupa seremonisi için sahneye gold rengi armalı ve gold rengi detaylı, üzerinde sonsuzluk işareti bulunan ve ‘2021-22 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor’ yazan şampiyonluk formasıyla çıkacak. Bu akşam taraftarın beğenisine sunulacak ve merakla beklenen formalar sonrasında internet üzerinden satışa açılacak.

Formadaki amblem detayı
Formadaki amblem detayı


Kutlama programı

Medical Park Stadı'nın kapılası saat 16.00'da açılacak. Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik sahne alacak. Sanatçı performanslarının ardından program, kasketliler horonu, Kuzeyin Uşakları ekibinin horon gösterisi ve sürprizli kolbastı ile devam edecek. Daha sonra takım şampiyonluk kupasını kaldıracak ve sahne şovu, Demet Akalın ile devam edecek.