Trabzonspor'un gözbebeklerine 200 milyonluk teklif

​Trabzonspor'un gözbebeklerine 200 milyonluk teklif
​Trabzonspor'un gözbebeklerine 200 milyonluk teklif

Sezonun bitimine iki hafta kala transfer borsası hareketlendi. Hem yerli hem de yabancı takımlarının radarındaki iki isimse Trabzonspor'da top koşturuyor. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e için dev kulüpler 200 milyon TL'yi gözden çıkardı.

Sezonun bitimine sayılı günler kaldı. Zorlu iki hafta öncesinde ise trasfer borsası hareketlenmeye başladı. Fanatik'in haberine göre; Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e ciddi teklifler geliyor.

200 milyon TL

İtalyan ve İngiliz kulüplerinin Bordo-Mavililer için servet değerinde rakamları gözden çıkardığı öğrenildi. Son olarak menacerler aracılığıyla Trabzonspor’un yeni yönetimine ulaşan ekiplerin, toplamda 40 milyon Euro’yu, (200 milyon TL) bulan rakamları gözden çıkardığı öğrenildi.

Trabzonsporlu futbolculara teklif yağıyor.
Trabzonsporlu futbolculara teklif yağıyor.

1 Milyar TL istiyor

Ancak bu flaş tekliflere rağmen Trabzonspor Yönetimi, ne Yusuf’tan ne de Abdülkadir’den vazgeçmemekte kararlı. İkili için daha önce, “Ancak kulübümüzün toplam borcu olan 1 milyar TL’yi verirlerse satabiliriz. Yoksa onların bir mali değeri yok. Çok kıymetli oyuncular” açıklamasını yapan yeni başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da fikrinin arkasında olduğu vurgulandı.

Sezon sonunda değerlendirilecek

Yusuf ve Abdülkadir de gelen flaş tekliflere rağmen son kararı Trabzonspor Yönetimi’ne bırakmakta kararlı. 2 yıldız ile en kısa zamanda yöneticilerin özel bir görüşme yapacağı ve durumu aktaracağı dile getirildi. Her ihtimale karşın İtalyan ve İngiliz kulüplerinin Bordo-Mavili ekibin yöneticilerine, “Hemen karar vermeyin, sezon sonunda bir kez daha görüşelim” mesajını ilettiği de gelen haberler arasında.

Takip ettiriliyor

Devre arasında Yusuf ve Abdülkadir için İngiltere’den Arsenal ile Manchester United, İtalya’dan da Milan ve Roma nabız yoklamıştı. Devler, sezon boyunca bu ikiliyi takip ederken, oyuncu izleme ekiplerinin, kulüplerine olumlu rapor verdiği öğrenildi.