Trabzonspor’un rakibi Al Sadd

​Trabzonspor’un rakibi Al Sadd
​Trabzonspor’un rakibi Al Sadd

Trabzonspor bu akşam Katar ekibi Al Sadd ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Lige verilen milli maç arasını değerlendirmek isteyen Trabzonspor deplasmanda Al Sadd'a konuk olacak. İşte karşılaşmanın başlama saati, hangi kanalda izleneceğiyle ilgili tüm detaylar...

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı hazırlık maçıyla değerlendirecek. Cumartesi günü Katar'a giden Trabzonspor, Al Sadd ile karşı karşıya gelecek.

Al Sadd-Trabzonspor maçı ne zaman?

AA
AA

Trabzonspor ile Al Sadd bugün (8 Ekim) karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Maç hangi kanalda?

Abdullah Bin Halife Stadı’nda oynanacak ve TSİ 20.00’de başlayacak olan Al Sadd-Trabzonspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

17 kişilik kadro

AA
AA

Üç saatlik yolculuğun ardından Katar’a giden bordo-mavili kafilede şu isimler yer aldı; Onur Recep Kıvrak, Esteban Alvarado, Arda Akbulut, Ebrar Cumhur, Joao Pereira, Emmanuel Mas, Mustafa Akbaş, Uğur Demirok, Kamil Ahmet Çörekçi, Hasan Batuhan Artarslan, Matus Bero, Jose Sosa, Olcay Şahan, Theo Bongonda, Fabian Castillo, Dame N'Doye ve Hugo Rodallega bulunuyor.

Türkiye’ye ne zaman dönecekler?

Futbolcularla birlikte Katar’a giden ekipte toplam 120 kişi bulunuyor. Bordo-Mavili kafile 9 Ekim Pazartesi günü Türkiye’ye dönecek.

Ersun Yanal’dan dostluk mesajı

İHA
İHA

Mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Ersun Yanal, “İki dost ülkenin güzel bir buluşması şeklinde gerçekleşecek tarihi bir gün olacak. Bildiğiniz gibi stat açılışımıza teşrif eden Şeyh Temim, Cumhurbaşkanımızın davetlisi olarak ülkemize misafir olup bizi şereflendirmişti. İki dost ülkenin iki güzide kulübü dostluk karşılaşması yapacak" ifadelerini kullandı.