Trabzonspor'un teknik direktörü belli oluyor

Trabzonspor
Trabzonspor

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından gerçekleştirilen seçimde başkanlığa Ertuğrul Doğan seçildi. Abdullah Avcı'nın istifası sonrası yeni teknik direktörün hangi isim olacağı bordo mavili taraftarlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkanlığa Ertuğrul Doğan seçildi. Yeni başkanın belirlenmesinin ardından teknik direktör arayışları da hızlandı. Doğan'ın ekibinde öne çıkan isimler belli oldu

Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Montella...

Hoca adaylarından Fatih Terim'in Trabzonspor'un teklifini reddettiği belirtilirken, Vincenzo Montella ile de temasa geçildiği ancak İtalyan çalıştırıcıdan da olumsuz dönüş alındığı kaydedildi. Sergen Yalçın ise henüz bir takım çalıştırmak istemediğini dile getirerek teklifi geri çevirdi.

İbre İlhan Palut'a döndü

Olumsuz yanıtların ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut gündeme geldi.

Bordo - mavili yönetimin Palut ile masaya oturduğu ve genç teknik adamın Trabzonspor'un ilgisinden oldukça memnun olduğu ifade edildi.

Kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak isteyen 46 yaşındaki teknik direktörün Trabzonspor'un başına geçmeye hazır olduğu aktarıldı.

Ertuğrul Doğan yönetiminin, yeni teknik direktörü kısa süre içinde belirlemesi bekleniyor.

  • Konyaspor ile 81 maça çıkan İlhan Palut, 1.64'lük puan ortalaması yakalamış ve 17 Ocak 2023'te görevinden ayrılmıştı.