Arda Güler transfer iddialarına yanıt verdi

Arda Güler
Arda Güler

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler için başka bir takıma kiralanma iddiası ortaya atldı. Arda Güler hakkında çıkan transfer haberleri sonrası İspanyol basınına konuştu.

Real Madrid'e transfer olduktan sonra uzun süre sakatlıklarla boğuşan Arda Güler, iyileşmesinin ardından İspanyol takımında yavaş yavaş süre almaya başladı ancak son maçlarda yedek kulübesinden çıkamayan genç yetenek için transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

İlk olarak 6 Ocak'taki Kral Kupası 3. tur maçında Arandina'ya karşı 11'de sahaya çıkan Arda, 59 dakika forma giydi.

18 yaşındaki futbolcu, daha sonra ise 10 Ocak'ta Atletico Madrid ile oynanan İspanya Süper Kupa maçında sonradan oyuna girdi ve 8 dakika süre aldı.

Son iki haftadır Real Madrid'de forma yüzü göremeyen Arda Güler, Süper Kupa'da Barcelona, Kral Kupası'nda Atletico Madrid ve La Liga'da Almeria maçlarında kadroda olmasına rağmen sahada görev alamadı.

Arda Güler için transfer iddiası

İspanyol basınında, Real'de süre almakta zorlanan Arda'nın kiralık olarak gönderilme iddiası ortaya atıldı.

El Gol Digital'in haberine göre; Türk futbolcunun kiralanacağı takım Real Sociedad olabilir.

Arda Güler'in kiralanma olasılığının ocak ayı için düşük olduğu vurgulanırken, bu operasyonun önümüzdeki yaz gerçekleşebileceği kaydedildi.

Arda açıklama yaptı

Öte yandan Arda Güler, hakkında çıkan transfer haberleri sonrası Defensa Central'e açıklama yaptı.

Ancelotti'nin kendisine güvenmesi için elinden geleni yapacağını aktaran Arda Güler, Real Madrid'den ayrılmayacağını dile getirdi.