Transfer rekoru dayanmıyor: Coutinho için 270 milyon avro

Transfer rekoru dayanmıyor: Coutinho için 270 milyon avro​!
Transfer rekoru dayanmıyor: Coutinho için 270 milyon avro​!

Geçen sezon Liverpool'dan devre arasında Barcelona'ya transfer olan Coutinho'nun önüne servet yığmayı planlıyorlar. Geçen sezon Neymar'a verdiği miktarla transfer piyasasını alt üst eden PSG, şimdi ise gözünü bir diğer Brezilyalı yıldız Coutinho'ya dikti. İspanyol basınına göre Fransız devi, Coutinho'yu renklerine bağlamak için 270 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

2018 Dünya Kupası'nda Brezilya kafilesinde yer alan ve Sambacılarda birkaç takdir edilen oyunculardan biri olan Philippe Coutinho ile alakalı gündemi sarsan bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Rusya'da düzenlenen turnuva boyunca Brezilya'da en çok dikkat çeken isim olan Coutinho'ya, Fransız temsilcisi PSG'nin talip olduğu ifade edildi.

İspanyol basınından El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, geçen sezon Neymar transferiyle futbol dünyasına dam vuran PSG, bu sezon da sansasyonel bir transfere hazırlanıyor. Fransızların bu sefer ki hedefi ise Neymar'ın vatandaşı Philippe Coutinho.

Paris ekibi, Coutinho için kesenin ağzını açıyor. Haberin devamında serbest kalma bedeli 400 milyon avro olan 26 yaşındaki oyuncu için PSG'nin, Barcelona'ya 270 milyon avro önereceği ileri sürüldü.

  • Fransız ekibinin transfer hazırlıklarına başladığı ve oyuncunun çevresiyle iletişim kurduğu da paylaşılan bilgiler arasında.