Transfer sezonunun bitimine saatler kala resmileşen transferler

Transfer döneminin sona ermesine saatler kala Süper Lig'de takımlar transferlere iyiden iyiye hız verdi. 1. Transfer ve Tescil Dönemi, bu gün saat 18:00'de bitecek olmasına rağmen statü gereği takımlar bu gece 23:59'a kadar tüm transfer ve tescil işlemlerini tamamlayabilecek.

- İşte transfer sezonunun son günlerinde resmileşen transferler



Musa Sow yeniden Fenerbahçe'de

                                    Fenerbahçe'de ikinci Moussa Sow dönemi... Sarı Lacivertliler, 2011/2012 sezonunda devre arasında Fransız takımı Lille'den 10 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Moussa Sow'u Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli'den 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.
Musa Sow yeniden Fenerbahçe'de Fenerbahçe'de ikinci Moussa Sow dönemi... Sarı Lacivertliler, 2011/2012 sezonunda devre arasında Fransız takımı Lille'den 10 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Moussa Sow'u Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli'den 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.
Jeremain Lens Fenerbahçe'de
Fenerbahçe'den yapılan açıklama:
Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Sunderland'da forma giyen Jeremain Lens ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kendisi ve kulübüyle 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. 1987 doğumlu Hollandalı futbolcu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek.
Jeremain Lens Fenerbahçe'de Fenerbahçe'den yapılan açıklama: Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Sunderland'da forma giyen Jeremain Lens ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kendisi ve kulübüyle 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. 1987 doğumlu Hollandalı futbolcu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek.
De Jong Galatasaray'da

                                    Sarı-Kırmızılılar, bu sabah saatlerinde İstanbul'a getirdiği Hollandalı futbolcu Nigel De Jong ile saat 17.30'da sözleşme imzalayacak.

Bugün öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen ve herhangi problemi bulunmayan 31 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık imza atılacak.
De Jong Galatasaray'da Sarı-Kırmızılılar, bu sabah saatlerinde İstanbul'a getirdiği Hollandalı futbolcu Nigel De Jong ile saat 17.30'da sözleşme imzalayacak. Bugün öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen ve herhangi problemi bulunmayan 31 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık imza atılacak.
Kolbeinn Sigthorsson Galatasaray'da

                                    Galatasaray Kolbeinn Sigthorsson'u 1 yıllığına kiralık olarak transfer etti. Nantes forması giyen Kolbeinn Sigthorsson yıllık 1.215 milyon Euro alacak Galatasaray kiralama bedeli olarak ise 700 bin Euro verecek
Kolbeinn Sigthorsson Galatasaray'da Galatasaray Kolbeinn Sigthorsson'u 1 yıllığına kiralık olarak transfer etti. Nantes forması giyen Kolbeinn Sigthorsson yıllık 1.215 milyon Euro alacak Galatasaray kiralama bedeli olarak ise 700 bin Euro verecek
Gökhan İnler Beşiktaş'ta

                                    Beşiktaş İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Leicester'da forma giyen Türk asıllı İsviçreli orta oyuncusu Gökhan İnler'i transfer etti. Gökhan İnler İstanbul'a geldi.
Gökhan İnler Beşiktaş'ta Beşiktaş İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Leicester'da forma giyen Türk asıllı İsviçreli orta oyuncusu Gökhan İnler'i transfer etti. Gökhan İnler İstanbul'a geldi.
Caner Erkin Beşiktaş'ta

                                    Beşiktaş'ın Inter'den transfer ettiği Caner Erkin, kendisini siyah beyazlılara bağlayan imzayı attı.

Siyah beyazlıların KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Caner Erkin'in geçici transferi konusunda kulübü Inter ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. 

Inter Kulübü'ne 2016-2017 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyecektir. 

Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 1.000.000 Avro olup Şirketimize aittir. 

Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir."
Caner Erkin Beşiktaş'ta Beşiktaş'ın Inter'den transfer ettiği Caner Erkin, kendisini siyah beyazlılara bağlayan imzayı attı. Siyah beyazlıların KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde: "Caner Erkin'in geçici transferi konusunda kulübü Inter ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Inter Kulübü'ne 2016-2017 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyecektir. Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 1.000.000 Avro olup Şirketimize aittir. Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir."
Atınç Nukan tekrar Beşiktaş'ta

                                    Transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Leipzig'de forma giyen stoper Atınç Nukan'ı 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş, alt yapısından yetişen Atınç Nukan'ı geçtiğimz yaz 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig'e satmıştı.
Atınç Nukan tekrar Beşiktaş'ta Transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Leipzig'de forma giyen stoper Atınç Nukan'ı 1 yıllığına kiraladı. Beşiktaş, alt yapısından yetişen Atınç Nukan'ı geçtiğimz yaz 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig'e satmıştı.
Vagner Love Alanyaspor'da

                                    Süper Lig'in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor, Brezilyalı futbolcu 32 yaşındaki Vagner Love ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Vagner Love Alanyaspor'da Süper Lig'in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor, Brezilyalı futbolcu 32 yaşındaki Vagner Love ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Cardozo Trabzonspor'dan ayrıldı

                                    Trabzonspor ile golcü Oscar Cardozo birlikteliği sona eriyor.

Bordo-Maviler, Paraguaylı golcünün transferi için Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Oscar Rene Cardozo Marin'in Olympiacos FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.
Cardozo Trabzonspor'dan ayrıldı Trabzonspor ile golcü Oscar Cardozo birlikteliği sona eriyor. Bordo-Maviler, Paraguaylı golcünün transferi için Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Oscar Rene Cardozo Marin'in Olympiacos FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.