Trezeguet'den Galatasaray'a mesaj var

​Trezeguet'den Galatasaray'a mesaj var.
​Trezeguet'den Galatasaray'a mesaj var.

Son anda Slavia Prag ile 4 yıllık sözleşmenin kapısından dönen Trezeguet, olayın ardından ilk kez konuştu. Kasımpaşa'nın Mısırlı oyuncusu, "Hala Kasımpaşa'nın bir oyuncusuyum. Burada kalıp kalmayacağımı bilmiyorum ama hiçbir kapıyı kapatmıyorum, tüm seçeneklere açığım" diyerek adeta Galatasaray'a mesaj gönderdi.

Kasımpaşalı futbolcu Trezeguet'in Slavia Prag transferi gerçekleşmedi. Kasımpaşa Kulübü'nden aldığı özel izin ile Çekya'nın Prag kentine giderek Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçen Trezeguet'in Çekya ekibine transferi iptal oldu.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin'den alınan bilgiye göre Slavia Prag Kulübü, TSİ 17.00'ye kadar Kasımpaşa kulübünün banka hesabına yatırması gereken 5 milyon avroluk bonservis bedelini yatırmayınca, transfer gerçekleşmedi.

Bilgin ayrıca, Trezeguet'in Kasımpaşa'nın kamp çalışmalarına katılmasını beklediklerini söyledi.

Kasımpaşa Kulübünün Slavia Prag ile transferi için anlaştığı Trezeguet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Çekya ekibine gitmekte gönülsüz olduğunu açıkça gösterdi.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği ve 4 yıllık sözleşme için prensipte anlaştığı Trezeguet, "Hala Kasımpaşa'nın oyuncusuyum. Gidecek miyim yoksa kalacak mıyım bilmiyorum. Tüm seçeneklere açığım" dedi.