Trezeguet'nin menajeri İstanbul'da

Trezeguet'in bonservisi Aston Villa'da.
Trezeguet'in bonservisi Aston Villa'da.

Yeni sezon öncesi Anthony Nwakaeme ile sözleşme yenilemeyen Trabzonspor, Nijeryalı futbolcunun yerini tanıdık bir isimle doldurmayı planlıyor. Hedefte, geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de tamamlayan Trezeguet var. Mısırlı futbolcunun menajeri, transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve geçtiğimiz cuma günü Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Stryger Larsen'i Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildiren Trabzonspor, bir transferi daha noktalamak üzere.

Takımdan ayrılan Nwakaeme'nin yerini, geçtiğimiz sezon Başakşehir'de kiralık oynayan 'Trezeguet' lakaplı Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan ile doldurmak isteyen bordo mavililer, Mısırlı futbolcunun menajeriyle görüşme gerçekleştirecek. Trezeguet'nin bonservisi Aston Villa'da bulunuyor.

Kulübüyle anlaşma sağlandı

2019-20 sezonu başında Kasımpaşa'dan Aston Villa'ya 10 milyon € bedel ile transfer olan 27 yaşındaki sol kanat, İngiltere'de beklentileri karşılayamadı. Bordo mavililer, bu nedenle Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Trezeguet için kulübü Aston Villa ile 3,5 milyon € karşılığında anlaşma sağladı. Yıldız futbolcuyla da anlaşılması durumunda bu hafta imzalar atılacak.

  • Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Başakşehir'e kiralanan Trezeguet, 13 maçta 6 gol atıp 4 asist yapmıştı.