"Türk futbolu Göksel Gümüşdağ'ın oyuncağı değil!"

Erman Toroğlu, Göksel Gümüşdağ'a ağır ithamlarda bulundu.
Erman Toroğlu, Göksel Gümüşdağ'a ağır ithamlarda bulundu.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da telefonla bağlandığı programda Göksel Gümüşdağ'a ağır ithamlarda bulundu.

Erman Toroğlu, katıldığı programda Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve istifa eden TFF Hukuk Müşaviri Mehmet Baykan'ı eleştirdi.

Göksel Gümüşdağ'ın Türk futbolunu arkadan idare etmeye kalktığını vurgulayan Toroğlu, "Futbolun dışından gelen ama futbolda etkili olmak isteyen bir arkadaş. Arkasında bir de Konyalı arkadaş var. Türk futbolu Göksel Gümüşdağ’ın veya o Konyalı arkadaşın oyuncağı değil. Öyle şeyler oynanıyor ki Türkiye’de..." dedi.

"Türkiye'de bir orta oyun oynanıyor" ifadesini kullanan Toroğlu, "İsviçre Futbol Federasyonu demiş ki, 'Cüneyt Çakır gelsin bizde maç yönetsin.' Mesut Özil'in menajeri, İsviçre hakem işleri müdürünün tanıdığı. Bu nedenle TFF'ye yazıyorlar. Diyorlar ki, 'Siz bize Cüneyt Çakır'ı yollayın, biz de size hakem yollayalım." Siz kimsiniz de TFF'ye yazı yazacaksınız? Bunları servis edenler, biraz önce söylediğim isimlerin (Göksel Gümüşdağ - Mehmet Baykan) adamları." şeklinde konuştu.

TFF Tahkim Kurulu Başkanı'nı da eleştiren Erman Toroğlu, "Türkiye’de bir Tahkim Kurulu Başkanı var. Tahkim Kurulu Başkanı, Sen futbolculara sahtekarlık yapan menajerleri mahkeme kurtaran adamsın. Gazetede yazdım bunları. Türkiye de 170 bin avukat var, tahkim ve disiplin kurulu başkanları ortak aynı büroda çalışıyor.

Nihat Özdemir, 'Bunlar yüzünden Göksel Gümüşdağ ve birileriyle uğraşamadım' diyor.” ifadelerini kullandı.