Omuz Omuza kampanyası bugün gerçekleşecek

 Omuz Omuza
Omuz Omuza

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önderliğinde düzenlenen 'Omuz Omuza' kampanyasında, yeşil sahaların en önemli isimleri bağış için bir araya geliyor. Bugün saat 20.00'de bağış kampanyası başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, 'Omuz Omuza' kampanyasında bugün sadece Türkiye değil, dünya futbol camiasını bir araya getirecek.

BeIN Sports stüdyolarında gerçekleştirilecek etkinlik, saat 20.00'de canlı yayına başlayacak ve gece 01.00'e kadar devam edecek ve spor kanallarından ortak yayınlanacak.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ortaklığı ile dev bir rakama ulaşılması hedefleniyor. A Spor, beIN Sports, D Smart Spor, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8.5, ortak şekilde canlı yayında olacak.



Dünya futbolunun önemli isimleri de katılacak

Kampanyada yurt içinde ve yurt dışında futbola gönül veren herkesin bir araya getirilmesi hedefleniyor. Kulüp başkanları, futbolcular ve teknik direktörler de destek verecek.

  • Türkiye haricinde dünya futbolunun en önemli isimleri de organizasyona katılacak. Manchester City Teknik Direktörü Guardiola, Liverpool Teknik Direktörü Klopp, efsane çalıştırıcı Arsene Wenger, unutulmaz futbolcular Kaka ve Guti, bu isimlerden sadece birkaçı...

Aynı zamanda daha birçok yıldız ismin de bugünkü kampanyaya bağlanması bekleniyor.