UEFA'da büyük skandal: Liverpool şampiyon ilan edildi!

Liverpool
Liverpool

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak final karşılaşması öncesinde UEFA'nın resmi internet sitesinde skandal bir hata yapıldı. Sitede 2017-2018 sezonunun kazananı olarak Liverpool gösterildi.

26 Mayıs Cumartesi günü saat 21.45'te Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final mücadelesi öncesinde UEFA'nın resmi sitesinde skandal bir hatanın altına imza atıldı.

Real Madrid üst üste 3. kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak isterken, Liverpool ise en son 2005'te İstanbul'da kaldırdığı kupaya olan hasretini sonlandırmanın peşinde.

Final maçına sayılı günler kala futbolseverler bu karşılaşmanın heyecanını yaşarken, UEFA'dan skandal bir hata geldi. UEFA'nın resmi internet sitesinde Şampiyonlar Ligi için hazırlanan 2017-2018 sayfasında Liverpool kazanan olarak gösterildi.

Ortaya çıkan bu görüntü ardından futbol kamuoyunda, sayfanın hazırlık aşamasında yapılan bir hata mı? Editoryal bir hata mı? soruları akıllara gelirken, bu olay uzun soluklu tartışmalara konu oldu.