Uğur Meleke: Süper Lig maç saati 19.00 olmalı!

Uğur Meleke Süper Lig maç saatinin 19.00 olması gerektiğini söyledi.

Ünlü spor yorumcusu Uğur Meleke, Süper Lig fikstürü ve maç saatleriyle alakalı yorumlarda bulundu. Meleke, bu sezon 5-17'inci haftalar fikstürü toplu açıklanınca inanılmaz mutlu olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'de önceki sezonlarda fikstürün toplu açıklanmaması herkes tarafından merak edilen bir konu haline gelmişti. Bu sezon 5-17'inci haftaların toplu açıklanması herkesi mutlu etti gibi gözüküyor.

Spor yorumcusu Uğur Meleke köşe yazısında bu konuya değinirken, fikstürün toplu şekilde açıklanması kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Maç saatlerinin de 19.00 olması gerektiğini dile getiren Meleke, "Beni mutlu eden bir başka konu da, yıllardır Süper Lig saati olarak benimsediğimiz 19’un unvanını kısmen geri alması! Geçen yıl ilk yarı boyunca akşam maçlarının saat 19:30’da olmasından çok rahatsızdım" dedi.

Dünyanın büyük liglerinde maç saatlerinin değişmediğini vurgulayan ünlü yorumcu şu yorumu yaptı:

  • İngiltere’de cumartesi 12:45, pazar 13:30 futbol saatidir. İtalya 15.00’te, Almanya 15:30’da oynar futbolu. Süper Lig’in de futbol saatinin 19.00 olarak yerleşmesi ve bir daha bu ayarla oynanmaması dileğiyle...

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📆 Süper Lig'de ilk yarının derbi tarihleri

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()