Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirme

Uğurcan Çakır
Uğurcan Çakır

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Trendyol Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçına yönelik değerlendirmede bulundu. İşte Çakır'ın açıklamaları...

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu Trendyol Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe maçına yönelik konuşan Uğurcan Çakır, "Sezon başında istediklerimi yapamadım. Sonrasında toparlanmaya başladım. Kazanmak daha önemli. İnşallah güzel bir maç olur. Büyük maçların konsantrasyonu ayrı oluyor. Fenerbahçe sezona iyi başladı. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Maçın motivasyonu büyük. Fenerbahçe iyi bir takım, elimizden geleni yapacağız. İyi bir hocaya sahibiz. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız." dedi.

Tadic videosuna yanıt verdi!

Uğurcan, "Fenerbahçe, resmi hesabından Tadic'in boğazda balık avlarken videosunu paylaştı. Takım kaptanı olarak ne söylemek istersin?" sorusuna, "Saha dışında yaşanan olaylardan çok saha içinde kalmaya çalışıyoruz camia olarak. Kimin ne paylaştığının önemi yok. Hafta sonunda maç oynanacak ve sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Çok çalışıyoruz. Kazanmak için oraya gideceğiz. Umarım öyle olacak" cevabını verdi.


Uğurcan Çakır sözlerini şöyle tamamladı, "Önümüzde 30 haftalık bir süreç var. Hocanın istediklerini biliyoruz. Saha içindeki arkadaşlığımızı güçlendirip hocamızın taktiklerine sadık kalırsak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Futbolda uyum sağlamak kolay olmuyor. Arkadaşın için mücadele edersen uyumu daha kolay yakalıyorsun. Bu seneki kadronun geçen seneye göre daha iyi insanlardan oluştuğunu düşünüyorum. Daha iyi bir arkadaşlık ve takımdaşlık var. Sonuçlara yansıtmamız gerekiyor."