Uğurcan Çakır'dan şaşırtan yorum: Çok güzel yedim

Uğurcan Çakır
Uğurcan Çakır

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Altay karşısında 2-1 kazandıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu. Cebrail Karayel'den yediği golü yorumlayan milli kaleci, "Çok güzel bir gol yedim, bence haftanın golü." ifadesini kullandı.

Süper Lig'in 18. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup etti. Zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan bordo-mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Cebrail Karayel'in attığı golden övgüyle bahsetti.

"Bence haftanın golü"
"Bence haftanın golü"

Cebrail'den yediği golün haftanın golü olduğunu belirten Uğurcan Çakır, "Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkes elinden geleni yaptı. Geriden geldik. Çok güzel bir gol yedim, bence haftanın golü (gülerek). Andreas Cornelius'u da kutluyorum. İlk yarı kötü başladık. Altay'ın neler yapabileceğini biliyorduk. Sonrasında oyun organizasyonunu daha iyi yaptık. Altın değerinde 3 puan aldık." diye konuştu.

Maçta iki gol atarak galibiyeti getiren Cornelius ise "Kolay bir maç olmayacaktı. Takıma yardımcı olduğum ve kazandığımız için mutluyum. İkinci yarıya değişikliklerle iyi başladık. Takımı kutlarım. Kendi adıma da takıma yardımcı olduğum için mutluyum." dedi.