United'ın futbolcusu milli takım kadrosundan çıkarıldı!

Antony
Antony

Manchester United'ın kanat oyuncusu Antony; hamile eski kız arkadaşına saldırmak ve şiddet uygulamakla suçlanıyordu. Söz konusu suçlamaların ardından polis soruşturma başlattı. Yıldız futbolcuya bir şok da milli takımından geldi!

Manchester United'ın genç futbolcusu Antony, hamile kız arkadaşına saldırmak ve şiddet uygulamak ile suçlanıyor.

Hem İngiltere hem de Brezilya'daki polisler, Gabriela Cavallin'e saldırmakla suçlanan ancak saldırıyı reddeden ve adını temize çıkarma sözü veren kanat oyuncusu Antony'e yönelik iddiaları araştırıyor.

Suçlamalar doğrulandı

Manchester polisi, futbolcuya yönelik suçlamalardan haberdar olduklarını doğruladı.

Polis, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Büyük Manchester polisi yapılan iddiaların farkındadır ve bu raporu çevreleyen koşulları belirlemek için soruşturmalar devam etmektedir."

Gabriela, daha önceden Brezilyalı oyuncunun Haziran 2022 ile Mayıs 2023 arasında çeşitli nesnelerle kendisine saldırdığını ve ilk kez 1 Haziran 2022'de Brezilya'da hamileyken ve tatildeyken Antony'nin saldırısına uğradığını söyledi.

Gabriela daha sonra Antonius'un kendisini bir arabaya bindirdiğini, saldırdığını ve hızla hareket eden araçtan atmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Milli takım kadrosundan çıkarıldı

Söz konusu iddiaların ardından açılan soruşturmanın ardından Brezilya ve Britanya polisi davayı araştırmaya devam ederken ünlü oyuncu Brezilya Milli takımından çıkarıldı.