Ünlülerin hık demiş burunlarından düşmüş sporcular

Ünlülerin hık demiş burunlarından düşmüş sporcular
Ünlülerin hık demiş burunlarından düşmüş sporcular

Çok sevdiğiniz sporcuların aslında bazı çizgi film karakterlerine çok benzediğini hiç düşündünüz mü?

Çocuklar kadar büyüklerinde izlemekten keyif aldığı çizgi filmlerde yer alan bazı karakterleri bazen gerçek dünyada da tanıyormuşuz gibi bir hisse hiç kapıldınız mı? İşte ünlü sporculara tıpa tıp benzeyen çizgi film karakterleri;

John Daly / Barney Rubble

                                    
                                    Ünlü ABD'li golfçü Daly, Taş Devri'ndeki sempatik karakter Barney Rubble'a ne kadar da çok benziyor.
John Daly / Barney Rubble Ünlü ABD'li golfçü Daly, Taş Devri'ndeki sempatik karakter Barney Rubble'a ne kadar da çok benziyor.
Harry Redknapp / Droopy the Dog

                                    70 yaşındaki teknik direktör Redknapp, Championship takımlarından Birmingham City'i çalıştırıyor. Droopy the Dog ise 1943 yılında Tex Avery tarafından çizildi.
Harry Redknapp / Droopy the Dog 70 yaşındaki teknik direktör Redknapp, Championship takımlarından Birmingham City'i çalıştırıyor. Droopy the Dog ise 1943 yılında Tex Avery tarafından çizildi.
Gareth Bale / Jimmy Neutron

                                    
                                    2001 yılında ABD'de yayınlanmaya başlanan 'Jimmy Neutron' isimli çizgi filmin ana karakteri adeta Real Madrid'in Galli futbolcusu Bale'den ilham alınarak çizilmiş. Ancak Bale, 2001 yılında 15 yaşındaydı ve Southampton altyapısında top koşturuyordu.
Gareth Bale / Jimmy Neutron 2001 yılında ABD'de yayınlanmaya başlanan 'Jimmy Neutron' isimli çizgi filmin ana karakteri adeta Real Madrid'in Galli futbolcusu Bale'den ilham alınarak çizilmiş. Ancak Bale, 2001 yılında 15 yaşındaydı ve Southampton altyapısında top koşturuyordu.
Lanny McDonald / Yosemite Sam

                                    
                                    Kanadalı eski buz hokeyi oyuncusu McDonald ise 1945 yılında çizilen karakter Yosemite Sam'a ikizi kadar çok benziyor.
Lanny McDonald / Yosemite Sam Kanadalı eski buz hokeyi oyuncusu McDonald ise 1945 yılında çizilen karakter Yosemite Sam'a ikizi kadar çok benziyor.
Wayne Rooney / Shrek
Manchester United'tan Everton'a transfer olan Rooney, Shrek'in hık demiş burnundan düşmüş.
Wayne Rooney / Shrek Manchester United'tan Everton'a transfer olan Rooney, Shrek'in hık demiş burnundan düşmüş.
Colin Kaepernic / Squidward

                                    
                                    San Francisco 49ersk forması giyen Amerikan futbolu oyuncusu Colin Kaepernic ile "SüngerBob KareŞort" çizgi filminin huysuz ahtapotu Squidward'un arasındaki benzerlik dikkatlerden kaçmıyor.
Colin Kaepernic / Squidward San Francisco 49ersk forması giyen Amerikan futbolu oyuncusu Colin Kaepernic ile "SüngerBob KareŞort" çizgi filminin huysuz ahtapotu Squidward'un arasındaki benzerlik dikkatlerden kaçmıyor.
Nick Foles/ Shaggy

                                    Philadelphia Eagles takımının formasını giyen Amerikan futbolu oyuncusu Nick Foles'i görenlerin aklına sanırız ilk önce Scooby-Doo'nun efsane karakteri Shaggy geliyordur.
Nick Foles/ Shaggy Philadelphia Eagles takımının formasını giyen Amerikan futbolu oyuncusu Nick Foles'i görenlerin aklına sanırız ilk önce Scooby-Doo'nun efsane karakteri Shaggy geliyordur.
Diego Costa / Fred Flintstone

                                    
                                    Şimdiki çocukların çok iyi bilmediği bir karakterdir Fred. Taş Devri isimli çizgi filmin huysuz ama sevimli karakteri Fred ile Chelsea'nin golcüsü Diego Costa ne kadar da birbirine benziyor.
Diego Costa / Fred Flintstone Şimdiki çocukların çok iyi bilmediği bir karakterdir Fred. Taş Devri isimli çizgi filmin huysuz ama sevimli karakteri Fred ile Chelsea'nin golcüsü Diego Costa ne kadar da birbirine benziyor.
Jason Terry / Cecil Turtle

                                    NBA takımlarından Milwaukee Bucks forması giyen Jason Terry, 1941 yılında çizilen Cecil Turtle'ın hık demiş burnundan düşmüş.
Jason Terry / Cecil Turtle NBA takımlarından Milwaukee Bucks forması giyen Jason Terry, 1941 yılında çizilen Cecil Turtle'ın hık demiş burnundan düşmüş.
Avram Grant / Baron Greenback

                                    İnsana benzeyen kurbağa olarak tanımlanan Baron Greenback sanki teknik direktör Avram Grant'a bakılarak çizilmiş.
Avram Grant / Baron Greenback İnsana benzeyen kurbağa olarak tanımlanan Baron Greenback sanki teknik direktör Avram Grant'a bakılarak çizilmiş.
Rollie Fingers / Dick Dastardly

                                    
                                    1946 doğumlu eski beyzbolcu Fingers ile Wacky Races isimli filmin ana karakteri Dick Dastardly sizce de çok benzemiyor mu?
Rollie Fingers / Dick Dastardly 1946 doğumlu eski beyzbolcu Fingers ile Wacky Races isimli filmin ana karakteri Dick Dastardly sizce de çok benzemiyor mu?
David Luiz / Sideshow Bob

                                    Saçlarıyla her zaman dikkat çeken Chelsea'nin Brezilyalı futbolcusu David Luiz, Simpsonlar'daki Sideshow Bob'ı andırıyor.
David Luiz / Sideshow Bob Saçlarıyla her zaman dikkat çeken Chelsea'nin Brezilyalı futbolcusu David Luiz, Simpsonlar'daki Sideshow Bob'ı andırıyor.
Shawn Johnson / Gadget Hackwrench

                                    
                                    İlk bölümü 4 Mart 1989'da yayınlanan "Chip ile Dale Kurtarma Ekibi" isimli filmin tartışılan karakteri Gadget Hackwrench, 1992 doğumlu ABD'li ünlü jimnastikçi Shawn Johnson'a kardeşi kadar benziyor.
Shawn Johnson / Gadget Hackwrench İlk bölümü 4 Mart 1989'da yayınlanan "Chip ile Dale Kurtarma Ekibi" isimli filmin tartışılan karakteri Gadget Hackwrench, 1992 doğumlu ABD'li ünlü jimnastikçi Shawn Johnson'a kardeşi kadar benziyor.
Brian Urlacher / Mr. Incredible

                                    
                                    Amerikan futbolunun en ünlü isimlerinden Brian Urlacher, Mr. Incredible karakterine ilham olmuş gibi… Mr. Incredible, 2004 ABD yapımı “İnanılmaz Aile” animasyon filminin süper kahramandır.
Brian Urlacher / Mr. Incredible Amerikan futbolunun en ünlü isimlerinden Brian Urlacher, Mr. Incredible karakterine ilham olmuş gibi… Mr. Incredible, 2004 ABD yapımı “İnanılmaz Aile” animasyon filminin süper kahramandır.
Megan Rapinoe / Peter Pan

                                    ABD'li kadın futbolu oyuncusu  Megan Rapinoe, bir çocuk kitabından uyarlanan çizgi film yıldızı Peter Pan'i hatırlatıyor.
Megan Rapinoe / Peter Pan ABD'li kadın futbolu oyuncusu Megan Rapinoe, bir çocuk kitabından uyarlanan çizgi film yıldızı Peter Pan'i hatırlatıyor.
Nerlens Noel / Gerald
NBA takımlarından Dallas Mavericks forması giyen Nerlens Noel, saç stili için "Arnold" isimli çizgi filmdeki Gerald'ı örnek alıyor gibi…
Nerlens Noel / Gerald NBA takımlarından Dallas Mavericks forması giyen Nerlens Noel, saç stili için "Arnold" isimli çizgi filmdeki Gerald'ı örnek alıyor gibi…