Usta spiker canlı yayında kalp krizi geçirdi

Şükrü Oytan sunuculuğunu üstlendiği programda gündemi değerlendiriyor.
Şükrü Oytan sunuculuğunu üstlendiği programda gündemi değerlendiriyor.

Yayın hayatına Eskişehir'de devam eden yerel bir kanalda Spor Yorum isimli programın sunuculuğunu üstlenen deneyimli spiker Şükrü Oytan, Eskişehirspor ve kent sorununun konuşulduğu esnada kalp krizi geçirdi. Spiker Şükrü Oytan'ın 10 gün önce ritm bozukluğu sebebiyle bıçak altına yattığı ve bu operasyonun kalp krizini tetikleyebileceği belirtildi.

Eskişehir’de yerel bir televizyon kanalında yayınlanan Spor Yorum isimli spor programını sunan Şükrü Oytan, canlı yayın sırasında kalp krizi geçirdi.

Şükrü Oytan, Kanal 26’da Eskişehirspor ve kent sporunun sorunlarının masaya yatırıldığı canlı yayın sırasında bir an duraksadı ve başını masanın üzerine koydu. Diğer yorumcunun durumu fark ederek, Oytan'n yanına gitmeye çalıştığı sırada Oytan dengesini kaybederek, oturduğu sandalyeden düştü. 10 gün önce kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle kalp pili takıldığı öğrenilen Şükrü Oytan, televizyon kanalına çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Şükrü Oytan canlı yayında değerlendirmelerde bulunuyor.
Şükrü Oytan canlı yayında değerlendirmelerde bulunuyor.

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Oytan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Televizyon kanalının sosyal medya hesabından yapılan açıklmada ise, "Şükrü Oytan hocamıza 10 gün önce kalbinde ritm bozukluğu tanısıyla kalp pili takılmıştı. Bugün yaptığı program esnasında rahatsızlanıp kısa süreli baygınlık geçiren Şükrü hocamız acil olarak hastaneye kaldırılmıştır. Doktorları Şükrü hocamızın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Şükrü Oytan hocamıza ailesine ve spor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.