Vagner Love'a soruşturma

Vagner Love kaçırdığı golün ardından yan hakeme isyan ediyor.
Vagner Love kaçırdığı golün ardından yan hakeme isyan ediyor.

Beşiktaş, Vagner Love hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı. Brezilyalı futbolcu, ülkesinin basınına yaptığı açıklamayla siyah beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet etmekle tehdit etmişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, kadro dışı kalan Brezilyalı futbolcusu Vagner Love hakkında disiplin süreci başlattı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kadro dışı bırakılan sözleşmeli oyuncu Vagner Love'un, kulübümüzün bilgisi dışında röportaj vermesi ve söz konusu röportajda kullandığı ifadeler sebebiyle hakkında disiplin süreci başlatılmıştır." ifadesi kullanıldı.

VAGNER LOVE NE DEMİŞTİ?

Brezilyalı futbolcu, ülkesinin basınına son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve yapılanların Beşiktaş’ın karakterine uymadığını belirterek FIFA’ya gitmekle tehdit etmişti.

Beşiktaş'ın bana 5 aylık borcu var. Sorun çözülemediği için transfer görüşmesi yapamıyorum. Tüm kurallara uyuyorum. Antrenmana çıkıyorum. FIFA bu tür durumlarda oyuncuları koruyor. Ödeme yapmazlarsa FIFA'ya giderim. Şenol Güneş beni düşünmediğini ve kulüp bakmamı söyledi. Ben de ona 'Paramı verirseniz hayatımı sürdürmeye devam ederim' dedim. Bana yapılan şeyler, Beşiktaş'ın karakterine uymuyor

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔴 Ryan Babel, 6 aylığına Fulham'da.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()