Vagner Love'ın sinsi planı ortaya çıktı!

Vagner Love
Vagner Love

Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen Vagner Love, saha içinde ve saha dışında hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Geçen sezondan kalan 700 bin avroluk alacağı sebebiyle kulübü icraya veren Brezilyalı oyuncunun, bonservisini bedavaya alıp ülkesine dönmek için böyle bir hamle yaptığı öne sürüldü.

Beşiktaş’ta ortaya koyduğu performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratan Vagner Love, siyah beyazlı ekibin sabrını zorlamaya devam ediyor.

Geçen sezondan kalan 700 bin avroluk alacağı sebebiyle kulübü icraya veren ve bu hareketi sebebiyle başkan Fikret Orman tarafından bizzat bileti kesilen Brezilyalı oyuncunun asıl planı ortaya çıktı. Beşiktaş ile 2 yıllık kontratı devam eden Love’ın, bonservisini bedavaya alıp ülkesine dönmek için böyle bir hamle yaptığı öne sürüldü.

Habertürk Gazetesi’nde yer alan haberde, deneyimli oyuncunun bu sinsi plan sayesinde kariyerine ülkesinde devam etmeyi amaçladığı belirtildi. Siyah beyaz yönetim de Vagner Love’ı alacaklarına karşılık bedavaya vermeye sıcak bakıyor.

Fikret Orman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Brezilyalı oyuncunun artık kulüpte kalmasının imkansız olduğunu dile getirmiş ve bedavaya gönderilebileceğinin sinyallerini vermişti.

  • "Biz onu bütün tepkilere rağmen savunduk. Bize ne verdi ki icraya gidiyor? Zaman zaman gecikmeler oldu, ödemeler yapıldı. Yazık... Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa bir dakika bile duramaz. Gerekirse alacaklarına karşılık bedava veririz"

❗Vagner Love'dan Beşiktaş'a FIFA tehdidi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()