Vagner Love'ın son isteği Beşiktaş'ı çıldırttı!

Vagner Love
Vagner Love

Beşiktaş'ta Vagner Love krizi giderek büyüyor. 750 bin avroluk alacağı sebebiyle kulübü tehdit eden Love, şimdi de bonservisinin bedavaya verilmesini talep etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor’dan 3 milyon avro karşılığında kadrosuna kattığı Vagner Love, siyah beyazlı ekibin sabrını denemeye devam ediyor.

Beklentilerin altında kalan performansı ve alacakları için kulübü tehdit etmesiyle tüm ipleri koparan Brezilyalı oyuncu, şimdi de bonservisinin bedavaya verilmesini talep etti. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; siyah beyazlı yönetimle görüşen Love, ‘Bonservisimi bedavaya verin gideyim’ teklifinde bulundu.

Kulüpten 750 bin avro alacağı bulunan Vagner Love’ın bu isteği, başta başkan Fikret Orman olmak üzere tüm camiayı kızdırdı. Deneyimli oyuncunun söz konusu talebini reddeden siyah beyazlı yönetim, “3 milyon avro bonservis bedelini getir, istediğin yere git” restini çekti.

Vagner Love’a son olarak Brezilya ekibi Flamengo talip olmuş ancak yüksek bonservis bedeli ve yıllık ücreti sebebiyle bu transferden vazgeçmişti.

Training 💪🏾⚽️

Vagner Love (@oficialvagnerlove)'in paylaştığı bir gönderi ()