Valbuena'dan Aykut Kocaman'a sitem dolu sözler

Mathieu Valbuena
Mathieu Valbuena

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Valbuena, Fransız basınına içini dökerek teknik direktör Aykut Kocaman'a sitem etti.

Fenerbahçe'de sezonun ikinci yarısından itibaren teknik direktör Aykut Kocaman tarafından ilk 11 yüzü göremeyen Valbuena, Fransız basınına içini döktü. Valbuena Fenerbahçe'de son haftalarda ilk 11'de yer bulamaması hakkında konuşurken, Fransız yıldız bir anda kendisine olan güvenin yok olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Valbuena, France Football'a yaptığı açıklamada sarı lacivertli takımda son haftalarda kendisine olan güvenin azaldığını söyledi.

İşte, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızının açıklamalarından öne çıkan bölümler;


"BUNA GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRIYORUM"

  • "Fenerbahçe'ye geldiğim zaman ilk başlarda her şey yolunda gidiyordu. Ancak sonradan bir anda bana olan güven kaydoldu ve bana güvenilmemesinden dolayı gerçekten şaşırıyorum. Goller ve asistlerim vardı. İstatistik olarak takımın en iyilerindendim, her şey iyi gidiyordu. Ancak bir yanda yedek kalmaya başladım. Kötü oynadığınız zaman yedek kalabilirsiniz, bunu anlarım ama performansım iyi giderken bana güvenilmemesine gerçekten şaşırıyorum."

"BİRÇOK KEZ AĞLADIM"

  • "Kariyerimde zor anlar yaşadığım ve yanlız kaldığım anlar oldu. Birçok kez ağladım. Böyle anlarda ailem hep yanımdaydı. Zor zamanlardan kurtulmak için ailenizin yanında olması çok önemli ama ben de güçlü bir insanım."

VALBUENA'NIN FENERBAHÇE PERFORMANSI

33 yaşındaki Fransız yıldız Mathieu Valbuena, bu sezon her maçta şans bulamasa da oynadığı süre baz alındığında ligimizin en çok kilit pas atan futbolcularından biri oldu.

Tüm kulvarlarda bu sezon 33 maça çıkan Fransız yıldız bu maçların çoğunda sonradan oyuna girse de 6 gol atarken tam 16 asist yaptı. Valbuena Süper Lig'de ise 5 gol ve 9 asistle oynuyor. Valbuena asist krallığında da 2. sırada yer alıyor.