Valbuena, Tudor'u bombaladı! "Profesyonel bir suistimal"

Valbuena
Valbuena

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şimdilerde Yunan ekibi Olympiakos'ta top koşturan Mathiue Valbuena, eski takımı Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne dramatik bir şekilde veda etmesinden teknik direktör Igor Tudor'u sorumlu tuttu.

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda düğüm son haftada çözüldü. Tottenham, deplasmanda Olimpik Marsilya’yı 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 90+5’inci dakikada bulduğu golle 2-1 yenerek grubu lider bitirirken, mücadeleden mağlup ayrılan Marsilya ise grubu sonuncu bitirdi.

Mağlubiyet sonrası Valbuena tepki yağdırdı

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Mathieu Valbuena'dan Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor'a tepkiler yağdırdı.

Yunanistan ekibi Olimpiakos'ta Futbol hayatını sürdüren Fransız futbolcu, "Oyuncuların Frankfurt maçının sonucundan haberdar edilmemesi, profesyonel bir suistimaldir. Mesela yılın maçına çıkmışsınız, ama Dimitri Payet yok! Bunlar inanılmaz kararlar!" ifadelerini kullandı.

  • Marsilya ilk yarının sonlarında gruptan çıkabilecek konumdayken, karşılaşma bittiğinde ise Avrupa platformlarından tamamen mahrum kaldı.

Çoğu futbolsevere göre, son 16'ya kalacak takımların sürekli değiştiği UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yıllar sonra dahi unutulmayacak dramatik bir veda yaşandı.