Valbuena'nın pabucu dama atıldı!

​Valbuena'nın pabucu dama atıldı!
​Valbuena'nın pabucu dama atıldı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan ve geldiği günden itibaren takımın değişilmezleri arasında yer alan Valbuena formasını Aatif'a kaptırdı.

Fenerbahçe'ye sezon başında büyük umutlarla transfer olan ve sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kurmaya başlayan Valbuena, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kenara çekildi.

Valbuena’nın çok çalışması lazım

Aykut Kocaman şahsi oynayan Valbuena'yı kızağa çekti.
Aykut Kocaman şahsi oynayan Valbuena'yı kızağa çekti.

Fanatik'in haberine göre; Aykut Kocaman, Aatif’ın savunma yönündeki katkısının orta alandaki çeşitliliği artırdığına inanıyor. Son dönemde takım için özel bir statü kazanmaya çalışan ve oyundan alındığı anlarda kenar yönetimine tepkisini koyan Fransız yıldız ise hocasına sitem etse de, ilk 11’deki yerini alması için daha çok çalışması gerektiğinin farkında!

Valbuena kenara alındı

Valbuena'nın ilk 11'de başladığı maçlarda tecrübeli oyuncunun takım oyununa çok fazla katkıda bulunmadığı ve topu sürekli ayağına istediği şeklinde eleştiriler vardı. Kocaman ise Valbuena'yı bunun üzerine kulübeye çekmiş ve üst üste galibiyetler elde edilmişti.