Valentin Rosier'den şampiyonluk tahmini

Valentin Rosier
Valentin Rosier

Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentin Rosier, Anadolu Ajansı'na açıklama yaptı. Teknik direktör Valerien Ismael'in sistemine güvendiğini belirten Rosier, şampiyonluk yarışı için de tahminde bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu Valentin Rosier, teknik direktör Valerien Ismael'in güçlü bir iletişimi olduğunu ve oyuncular olarak Fransız teknik adamın kendilerinden neler istediğini tam olarak anladıklarını söyledi.

Bu sezon tam anlamıyla yeni bir başlangıç yaptıklarını söyleyen siyah beyazlı oyuncu, "Hocanın ne anlatmak istediğini, ne oynatmak istediğini çok net anlayabiliyoruz. Hoca isteklerini antrenmanda sürekli olarak tekrar ettirerek zaten bizim kafamızda bazı şeylerin yerleşmesini sağlıyor." dedi.

Taraftarların geçen sezon Ismael'in görev yaptığı dönemi baz almaması gerektiğine dikkati çeken Rosier, "Çünkü geçen sezon çok yoğun bir maç takviminden ve çok zor dönemlerden çıktıktan sonra hocayla yeni bir yola çıktık. Hoca orada elinden geldiğince bazı şeyleri değiştirmeye çalıştı ama esas başlangıcı bu sezon Avusturya kampıyla birlikte yaptık. Kamptaki her antrenmanda hoca bizden isteklerini, bizden neler beklediğini anlattı. Dolayısıyla oyun mantalitesi anlamında sıfırdan bir başlangıç yapmış olacağız. Hocanın anlattığı şeye, hocanın oynatmak istediği şeye ne kadar inandığını biliyoruz ve buna ikna olmuş durumdayız." ifadelerini kullandı.

Yeni sezondaki şampiyonluk yarışını değerlendiren Rosier, "Bizimle birlikte Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor doğal favori. Geçen sezon çok alışılmışın dışındaydı. Biz yeni bir başlangıç yapıyoruz. Galatasaray aynı şeyi kesinlikle bir daha yaşamak istemeyecektir. Fenerbahçe geçen sezon zaten belirli bir aşamadan sonra toparlandı. İyi bir final yaptı. Şimdi iyi transferler yapıyorlar. Trabzonspor zaten son şampiyon. Bence yine öne çıkan takımlar bu dörtlü olacak." diye konuştu.