Valerien Ismael, Türkiye'deki kariyeriyle ilgili konuştu

Valerien Ismael
Valerien Ismael

Sergen Yalçın'ın ardından Beşiktaş'a gelen ve gösterdiği performans sonrası görevden alınan Valerien Ismael, İstanbul günleri hakkında flaş ifadeler kullandı. İşte açıklamaları...

Beşiktaş'in eski teknik direktörü Valerien Ismael, Türkiye'deki kariyeriyle ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu. Türkiye'de futbolun çok baskı altında geçtiğini itiraf eden Valerien, kulüp başkanları hakkında da konuştu.

"Başka bir ülkede görmedim"

Türkiye'deki başkan yapısı ile ilgili konuşan Valerien Ismael, "İngiltere ve Türkiye'de patron tamamen teknik direktör. Bir de fikirleri olan kulüp sahipleri ya da başkanlar var. Bu olayı başka bir ülkede görmedim." dedi.

"Baskı çok yüksekti"

Beşiktaş'taki kariyeri hakkında düşüncelerini paylaşan teknik adam "Türkiye'de cennet ile cehennem arasında bir yer yok, ikisinden biri. Beşiktaş ile harika bir 7 ay geçirdim ama baskı çok yüksekti. Her zaman kazanmak zorundaydık. Beraberlikler bile yetmiyordu." ifadelerini kullandı.

  • 47 yaşındaki teknik direktör Beşiktaş'ın başında bu sezon 10 maça çıktı. 5 galibiyet - 3 beraberlik alırken 2 mağlubiyet alarak 1.80 puan ortalaması yakaladı.