Valerien Ismael'den üçlü savunma açıklaması: "Gerekirse..."

Valerien Ismael
Valerien Ismael

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, İspanya kampında açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam kamp dönemi ve oyun sistemiyle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, İspanya kampında Bein Sports'un sorularını yanıtladı.

Kamp dönemini değerlendiren Ismael, "Bizim için çok iyi bir kamp oldu. Fiziksel ve kuvvet anlamında biraz takımımıza yüklendik ama istediğimiz tempoya ulaştık. Tek olumsuzluk Josef de Souza'nın sakatlığıydı." dedi.

Hazırlık maçlarında zorlu rakiplere karşı oynadıklarını vurgulayan 46 yaşındaki teknik adam, "Bu maçları oynamayı, takımı daha iyi seviyeye getirmek ve konsantrasyonu daha yükseğe çekmek için biz tercih ettik. Önümüzdeki süreçte detaylarımızı geliştirerek daha iyi seviyeye geleceğiz." şeklinde konuştu.

Üçlü savunmayla ilgili soruyu da yanıtlayan Ismael, "Üçlü sistem tüm majör liglerde oynanan bir sistem. Biz bu sisteme inanıyoruz ve mutluyuz. Netice olarak maç kazanmak istiyoruz. Geçen sezon bazı durumlarda 4'lü sisteme geçtik. Eğer maç kazanmamızı gerektiren şey buysa bunu da yapabiliriz. Şu an savunma hattımızda bir sıkıntı görünüyor, eksikler var. Yarınki maçta Saiss'ten faydalanacağız, Emrecan'a daha fazla süre vereceğiz." ifadelerini kullandı.